• phone0889 27 37 37
 • mailinfo@prodavamgi.com

Общи Правила и Условия за ползване на сайта ProdavamGi.com

Всеки потребител на ProdavamGi.com е длъжен да се запознае с Общите Правила и Условия за ползване на сайта. С разглеждането и/или използването на тази интернет страница Вие се съгласявате и приемате условията за ползване. В случай, че не сте съгласен и не приемате тези условия, моля прекратете понататъшни действия по него.

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които интернет магазина ProdavamGi.com предоставя услуги на всички свои потребители, които се обвързват с тях.

Правила за ползване на сайта

ProdavamGi.com дава право на своите потребители да зареждат и разглеждат всички материали публикувани в този уеб сайт само и единствено за лична употреба, с нетърговска цел, при условие че са спазени и съобразени всички условия за авторско право. Материалите намиращи се в този сайт да не бъдат променяни, копирани, публично разпространявани или раздавани за каквато и да било лична, обществена или търговска цел. Забранено е публикуването и употребата на материал/и от този уеб сайт, в друг/и.

Задължения и отговорности на ProdavamGi.com

ProdavamGi.com се задължава:

1) Данните на сайта да бъдат своевременно обновявани.

2) Предоставената информарция за регистрираните в сайта клиенти, да бъде точна и коректна.

3) Да следи за корекността на информацията подадена в сайта относно: цена, артикул, бройки, цветове свързани с предлаганите стоки.

4) Да потвърждава и обработва своевременно постъпилите поръчки.

5) Да информира клиента навреме при възможност за доставка на артикул, които вече не е наличен.

6) Изпращането на поръчаната стока да се извършва в определения за това срок.

7) При промяна на поръчка или артикул, да информира за това всеки клиент.

8) Да се увери, че изпратената стока на клиента отговаря на посочените в сайта данни, че няма видими дефекти и е в добър търговски вид.

9) Да се увери, че изпратената към клиента стока е получена и приета.

Задължения и отговорности на потребителите на ProdavamGi.com

Всички потребители на ProdavamGi.com се задължават:

1) При регистрация или поръчка, клиента е длъжен да посочи пълните си данни коректно и точно, включително телефон за връзка. Потвърждението на всяка поръчка  се извършва чрез телефонно обаждане, поради което правилното изписване на телфонния номер е изключително важно.

2) Всеки клиент направил поръчка трябва да се запознае с Общите Правила и Условия за използване на сайта и да потвърди съгласието си с тях.

3) При поръчка, всеки клиент, да се увери, че е подбрал правилния артикул (размер, цвят и т.н.), както и да е сигурен, че желае и има възможността да закупи съответния артикул.

Ограничение на отговорността

ProdavamGi.com не носи никаква отговорност при никакви обстоятелсва за каквито и да е щети от пропуснати ползи, от загуба на информация или др. произтекли от употребата, невъзможността за употреба или резултатите от употребата на този сайт, като това е независимо от съществуването или несъществуването на предупреждение спрямо ProdavamGi.com за възможност да възникнат такива вреди.

Отказ от стоката, рекламации и уреждане на рекламации

Всеки клиент на ProdavamGi.com има право да върне поръчаната стока в срок от 14 календарни дни от получаването й, като същата не трябва да е използвана, не е нарушавана цялостта на опаковката и е във вида, в който е получена съгласно условията по чл.55 от ЗЗП.

При установено наличие на дефект при продукт до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ProdavamGi.com се ангажира да замени продукта с нов или да възстанови заплатената за него сума, съгласно чл.55 от ЗЗП, считано от датата на отказ.
ProdavamGi.com не приема рекламации при неспазване на указания срок, при нарушаване на търговския вид и/или опаковката на стоката.

Транспортните и други разходи по връщане на стоката, се поемат от потребителя.

При наличието на фабричен дефект или несъответствие на стоката с данните посочени на уеб сайта, ProdavamGi.com възстановява заплатената от потребителя сума, включително и транспортните разходи, заплатени за придобиване на стоката според чл. 59 ал.3 от ЗЗП и в срок от 14 работни дни от получаване на стоката в ненарушен търговски вид и опаковка.

При доставка на пратката, клиента трябва да се увери, че съдържанието на пакета съответства на стоката от заявката му. Ако външния вид на стоката е нарушен при транспортирането му, потребителя трябва да се обърне към куриера за издаване протокол за увредена пратка.

Поръчка

За да бъде направена поръчка чрез ProdavamGi.com, потребителят не е длъжен да се регисрира в сайта, но е задължен информацията, която предоставя за доставката да бъде коректна: име и фамилия, точен адрес или офис на куриерската фирма, а също така и коректен мобилен и/или стационарен телефон.

След завършване на поръчка, ProdavamGi.com ще изпрати потвърждение на посочен от клиента е-мейл.
Потвърждаване на поръчката става чрез телефонно обаждане, затова е от изключителна важност посоченият номер да е актуален и вярно изписан.
ProdavamGi.com си запазва правото да откаже поръчка поради каквато и да е било причина.

В случай на отказана поръчка от страна на ProdavamGi.com, негов сътрудник е задължен да уведоми клиента своевременно.

Поръчка може да бъде отказана от клиента, в случай че въпросната не е била изпратена междувременно по куриер към посочения адрес или офис на Еконт.

Промяна на вече посочен адрес за доставка е възможен, ако артикулите по поръчката не са достигнали своята първоначална цел, в противен случай всички разходи по транспорта са за сметка на клиента.

Заплащане на поръчката

Заплащането се извършва на куриерска фирма „Еконт Експрес” чрез наложен платеж, след предварително одобрена стока.

Цени

Всички стоки са с включен ДДС, като цените са в български лева. Клиента не дължи допълнителни такси над посочената цена за поръчаната стока, с изключение на тази за самата доставка.

Онлайн магазин ProdavamGi.com запазва правото си да прави промени по цените, без предизвестие, както и да прекратява конкретни промоции по всяко време.

За всякакви въпроси и запитвания относно Общите Правила и Условия или относно поръчки, направени чрез ProdavamGi.com, моля да се свържете с нас според удобния за Вас начин.


 

Клиентски услуги

 1. check square

  Оригинални продукти

 2. eye

  Преглед и тест

 3. truck

  Доставка за 1-2 дни

 4. refresh

  Замяна или връщане

Facebook